Üdvözöllek kedves látogató. Ezen az oldalon ingyen letölthető társasjátékokat találsz. Valamennyi játék saját fejlesztésem, magam alkottam a szabályokat, terveztem a társasjáték-táblákat. Elsősorban statégiai társasjátékokról van szó.

A pályákat egyszerűen lementheted, és szabadon kinyomtathatod. Javaslom, hogy jó minőségben, vastag papírra nyomtasd ki a pályákat (ha erre házilag nincs lehetőséged, akkor egy fénymásolószalont felkeresve). Így - a nyomtatási költséget tekintve - pár száz, esetleg 1-2 ezer Ft-ért izgalmas, sok kellemes órát, percet szerző társasjátékhoz juthatsz.

A játékokhoz általában a pályán (pályákon) és a szintén szabadon kinyomtatható egyéb kártyákon, játékpénzeken kívül még dobókocká(k)ra, bábukra, néhány esetben pedig apró, színes fakockákra van szükséged (ez utóbbiakat gombokkal vagy egyéb tárgyakkal is helyettesítheted).

A társasjátékokról további információt találhatsz a Csetneki Társasjátékok hivatalos weboldalán, a csetneki.hu oldalon.

Jó játékot kívánok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarsasjatek-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr521524878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása