Immár (csaknem) teljesen elkészült a Gazdálkodj okosan! társasjáték weboldala. Indítottam hozzá egy Twitter hírfolyamot is, aki kíváncsi, követheti az eseményeket. A társasjátékon már csak apró módosítások, finomítások, csiszolgatások várhatóak.

És hogy mi is ez a társasjáték? Egy bekezdésnyi ízelítő az oldalról:

"Gazdálkodj okosan! Vásárolj lakást, berendezési tárgyakat fix áron, vagy licitálva! Fektesd be a pénzed, vagy bízz a szerencsédben, és lottózz, vagy használd ki a szerencsedobást! Legyél gyorsabb és pontosabb, mint a többiek: utazz vonattal, repülővel! Figyelj az egészségedre, tanulj és dolgozz! Haladj egyre feljebb a ranglétrán, legyél kezdő ketrecharcosból akár karmester vagy külügyminiszter!"

Összefoglalva: az eredeti változatnál egy sokkal stratégiaibb, több lehetőséget, döntéshelyzetet és izgalmat tartogató játék.

A játék további részletei a játékszabályban olvashatóak, a pálya, a kiegészítők és a játékpénzek pedig ezen az oldalon tekinthetők meg és tölthetők le.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarsasjatek-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr642545906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása